Du er her:

Link til opptak av skoleavslutningen for elever på studieforberedende

Dette er et kreativt arbeid som andreklassinger på studiespesialisering har laget i psykologifaget, og målgruppa er ungdom på Sortland.

Sjekk dette før dere mister elevstatusen i Nordland fylkeskommune!

Skolen åpner i neste uke, og alle ser frem til at elever og ansatte kommer tilbake. Her er meldingen som rektor Rune Lødemel har sendt ut til elevene:

For å bidra i dugnaden for god hjemmeundervisning, har Cappelen Damm åpnet Unibok for alle lærere og elever i videregående skoler.

Kjære elev! Endelig er det tid for påskefeie. Vi har lagt tre uker med hjemmeundervisning bak oss.

Hei, to uker av hjemmeskolen er unnagjort. Jeg hører mye flott om elever og læreres innsats for å lykkes med den nye hverdagen. Det tekniske fungerer også bedre nå.

Skolen er fortsatt stengt. Men, elevtjenesten er klar til innsats. Rådgivere og Oppfølgingstjenesten har hjemmekontor og er tilgjengelig på telefon, e-post mm. Vi skal så langt vi klarer gi råd og veiledning til alle elever.

Dersom dere trenger IT-hjelp, så meld inn saken på https://support.nfk.no/.

Det er fortsatt fullt mulig å låne bøker, filmer og lydbøker fra biblioteket, både på skolested Sortland og Kleiva – selv om vi er stengt.