Du er her:
Eksamen vår 2018

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

Kjøre- og gangmønster droppsone Parkveien

For å redusere trafikken til skolene i Parkveien, er det etablert et "drop-punkt". Her kan personbiler slippe av skoleelever til Sortland ungdomsskole og Sortland videregående skole.
Se tegning fra Sortland kommune.

5 på rad

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom (16-19 år) vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

UB-elever

På tirsdag i uke 4 vil dere finne ungdomsbedrifter fra hele Vesterålen på stands i Sortland Storsenter.
Tidspunkt: 22. januar, kl. 11-14

UB-Park Vesterålen og Ungt Entreprenørskap ønsker velkommen til GRÜNDERIDOL VESTERÅLEN 2018 25. september, Sortland vgs, store auditorium kl. 10:00-14:00. Les mer om arrangementet

Vedlagt finnes rektors presentasjon (PDF, 2 MB) fra skolens "Velkomstmøte for vg1", den 29. august 2018

Tidligere elev hos oss, Thomas-Rene Hansen, fra Leknes har avlagt sin svenneprøve på prøvestasjonen hos oss.

Han leverte en solid prøve som ble vurdert til "Bestått meget godt"!

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

Tekst og foto: Jostein Utstrand

Nytt intranett ble lansert den 17. oktober 2017. Klikk på "Hengelås"-ikonet, øverst til høyre på skolens hjemmeside, så kommer du til nytt intranett.

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.