Du er her:
UB-elever

På tirsdag i uke 4 vil dere finne ungdomsbedrifter fra hele Vesterålen på stands i Sortland Storsenter.
Tidspunkt: 22. januar, kl. 11-14

Kuldelærlinger

Flotte ​​​​​​​førsteårs lærlinger i kuldefaget fra hele Nordland fylkeskommune var samlet ved Sortland videregående skole denne uka.

5 på rad

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom (16-19 år) vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

UB-Park Vesterålen og Ungt Entreprenørskap ønsker velkommen til GRÜNDERIDOL VESTERÅLEN 2018 25. september, Sortland vgs, store auditorium kl. 10:00-14:00. Les mer om arrangementet

Vedlagt finnes rektors presentasjon (PDF, 2 MB) fra skolens "Velkomstmøte for vg1", den 29. august 2018

Tidligere elev hos oss, Thomas-Rene Hansen, fra Leknes har avlagt sin svenneprøve på prøvestasjonen hos oss.

Han leverte en solid prøve som ble vurdert til "Bestått meget godt"!

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

Tekst og foto: Jostein Utstrand

Nytt intranett ble lansert den 17. oktober 2017. Klikk på "Hengelås"-ikonet, øverst til høyre på skolens hjemmeside, så kommer du til nytt intranett.

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.