Du er her:

Mandag 11. juni offentliggjøres standpunktkarakterene for avgangsklassene ved de studieforberedende utdanningsprogrammene.

... må huske på å ta vare på OneDrive-filer innen 31. juli 2019. Da stenges OneDrive-kontoen, og filene blir ikke lengre tilgjengelig.

Skolen ønsker velkommen til avslutning for våre avgangselever.

Hvis du har hatt skyss og skolekort fra før av vil kortet ditt bli oppdatert til skolestart og du kan ta kortet i bruk allerede første skoledag, så ta vare på skolekortet ditt.

Vi har ledig inntil to hele faste stillinger for lærere med norsk i fagkretsen.
◾ I tillegg er det ønskelig med undervisningskompetanse i andre fag som er relevant for
skolen, og skolens behov.
◾ Det er en fordel om minst en av de som tilsettes har kompetanse innen spes. ped.

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

For å redusere trafikken til skolene i Parkveien, er det etablert et "drop-punkt". Her kan personbiler slippe av skoleelever til Sortland ungdomsskole og Sortland videregående skole.
Se tegning fra Sortland kommune.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom (16-19 år) vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

På tirsdag i uke 4 vil dere finne ungdomsbedrifter fra hele Vesterålen på stands i Sortland Storsenter.
Tidspunkt: 22. januar, kl. 11-14

UB-Park Vesterålen og Ungt Entreprenørskap ønsker velkommen til GRÜNDERIDOL VESTERÅLEN 2018 25. september, Sortland vgs, store auditorium kl. 10:00-14:00. Les mer om arrangementet