Du er her:

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

For å redusere trafikken til skolene i Parkveien, er det etablert et "drop-punkt". Her kan personbiler slippe av skoleelever til Sortland ungdomsskole og Sortland videregående skole.
Se tegning fra Sortland kommune.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom (16-19 år) vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

På tirsdag i uke 4 vil dere finne ungdomsbedrifter fra hele Vesterålen på stands i Sortland Storsenter.
Tidspunkt: 22. januar, kl. 11-14

Vedlagt finnes rektors presentasjon (PDF, 2 MB) fra skolens "Velkomstmøte for vg1", den 29. august 2018

Tidligere elev hos oss, Thomas-Rene Hansen, fra Leknes har avlagt sin svenneprøve på prøvestasjonen hos oss.

Han leverte en solid prøve som ble vurdert til "Bestått meget godt"!

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

Tekst og foto: Jostein Utstrand

Nytt intranett ble lansert den 17. oktober 2017. Klikk på "Hengelås"-ikonet, øverst til høyre på skolens hjemmeside, så kommer du til nytt intranett.

Skolen informerer om at fra skolestart høsten 2017, vil en del av skolebussene til Sortland starte 10 minutter tidligere om morgenen. Du vil finne opplysninger om nye avganger/ankomster her.

Det vises for øvrig til offentlige bussruter fra Boreal.

Søkertallene for videregående opplæring i Nordland er klar. Interessen for helse- og oppvekst øker. Det samme gjelder Akvakultur.