Du er her:

Cappelen Damm har åpnet Unibok for elever og lærere

Klikk for stort bildeFor å bidra i dugnaden for god hjemmeundervisning, har Cappelen Damm åpnet Unibok for alle lærere og elever i videregående skoler.

Det betyr at dere helt gratis kan bruke digitale lærebøker i et framtidsrettet format i disse fagene:

• Fellesfagene for yrkesfag og studieforberedende unntatt matematikk
  • Fremmedspråkene
  • Programfagene for studieforberedende unntatt kjemi.

Unibok er den digitale utgaven av læreboka og inneholder mye funksjonalitet som støtter elevenes leseforståelse når de leser på digitale flater. Flere unibøker har innlest tekst i tillegg til syntetisk tekst-til-tale-funksjon som gir god støtte til lesesvake elever. Vår integrerte ordbok er alltid tilgjengelig og gir elevene ordforklaringer på alle ord i tekstene. På fem forskjellige språk!

Logg inn med FEIDE-bruker, på www.unibok.no. Du finner bøkene under Mine unibøker