Tre vil bli vegsjef i Nordland

Klikk for stort bildeSvein Eggesvik, Samferdselsråd i Nordland. Thor-Wiggo Skille Èn kvinne og to menn har søkt stillingen som vegsjef i Nordland fylkeskommune.

Vegsjefen som blir ansatt i den nyopprettede stillingen, vil ha ansvaret for at Nordland fylkeskommune skal være rustet når fylkeskommunene fra 1. januar 2020, skal overta alt ansvar for drift, vedlikehold og investering av fylkesveiene.

- Vegsjefen får en viktig rolle i å bygge opp en god vei-administrasjon for de nye oppgavene som fylkeskommunen skal overta, underbygger samferdselsråd i Nordland, Svein Eggesvik (Sp).

Gode søkere

Eggesvik hadde i utgangspunktet kanskje forventet større interesse for den helt nye og spennende stillingen. Han er likevel godt fornøyd med de veldig gode kandidatene som har søkt.

- Det ligger nok noe usikkerhet i hvilken rolle en slik stilling skal ha. Nordland er først ute av alle fylkene med å ansette vegsjef. Vi mener det er viktig, for å være i forkant, og kunne være med å bygge organisasjonen fra starten av, avslutter samferdselsråd Svein Eggesvik.

 

Disse tre har søkt:

Ine Hilling, 48 år, Bodø, Prosjektleder

Odd Inge Bardal, 50 år, Bodø, Prosjektleder

Ørjan Tjervaag, 56 år, Bodø, Site Master

Fant du det du lette etter?