Du er her:

Informasjon fra miljøtjenesten

Miljøtjenesten jobber både på gruppe - og individnivå, med stor grad av fleksibilitet. Våre tiltak er et bidrag til skolens relasjonsbyggende arbeid og skal være med på å gi elevene tilhørighet til skolen.

Nina Fjellstad - Klikk for stort bildeNina Fjellstad Olga Madsen - Klikk for stort bildeOlga Madsen

• Hybeloppfølging, Sortland og Kleiva. Ettermiddag, etter avtale.

• Kl. 21.00 - 22.00
    Har vi leid bassenget på Sortland. Her kan elever avslutte dagen med et kveldsbad.

• Kl.15.00 - 17.00 ( Salg av middag kl. 15.00 - 16.00)
    Åpen skole i kantinen på Sortland.  Elevene kan vaske klær, få praktisk hjelp hos miljøarbeider og bruke skolebygningen til skolearbeid, alene el. i gruppe.

• Kl. 15.00 - 17.00( Salg av middag kl. 15.00 - 16.00)

Alle skoledager

• Kl. 07.00 - 08.00
    Er det en morgentrøtt elev som har nytte av en telefon fra miljøtjenesten, så ordner vi det. Avtalen inngås mellom kontaktlærer og elev, og vi får beskjed.

Klasser kan foreslå aktiviteter, og vi er behjelpelig med gjennomføringen. Ta kontakt! Noen ettermiddager tar miljøtjenesten initiativ til aktiviteter. Egne oppslag om dette.

Elever kan kjøpe middag for Kr. 40,-/ 50,-. Andre tilbud koster ikke noe!

Hilsen miljøtjenesten

E-post: miljo.sortland@vgs.nfk.no