Til elever som skal begynne på Kleiva

Til både gamle og nye elever: Gratulerer med elevplass ved Sortland videregående skole skolested Kleiva!

Skolestart er satt til mandag 21. august 2017.
Du må møte på Sortland videregående skole skolested Kleiva kl. 09.30.

Flue på løvetann2 - Klikk for stort bilde

Hvis du ikke kan møte opp til første skoledag, må du gi skolen beskjed.

Også i videregående skole er det nå gratis lærebøker. Disse kan lånes på skolen. Det er videre etablert en leieordning for bærbar PC.  Nytt for skoleåret 2017/2018 er elektronisk avtale for leie av elev-pc og lån av læremidler. Nærmere informasjon kommer i slutten av juli 2017.

Annet skolemateriell må du holde/kjøpe selv. Det gjelder f.eks skriveutstyr, kladdebøker, ringpermer osv. Hvis du skal begynne på naturbruk, må du ha noe ekstra utstyr. Dette kan du lese mer om under linken ”Skolestart” > ”Annet skolemateriell” > ”Vg1 Naturbruk - Kleiva”.

Avdelinga på Kleiva har et eget internat. Internatet åpner søndag 20. august 2017 kl. 12.00. Der kan du som elev leie hybel inkludert kost. Det er miljøarbeider på ettermiddag i ukedagene og nattevakt alle dager. Internatet er stengt i skoleferiene
Mer informasjon om internatet finner du under linken ”Praktisk informasjon” > ”Internat-Kleiva.”
Der finner du også link til søknadsskjema (PDF, 121 kB)for internatleie.

De elevene som vil ha annen hybel, må skaffe denne selv. Om noen får problemer med dette, vil selvsagt skolen være behjelpelig, men skolen disponerer ikke hybler utenom internatet. Hvis du bor minst 4 km fra skolen, har du rett til gratis skoleskyss.

Vel møtt til nytt skoleår!

SORTLAND VIDEREGÅENDE SKOLE

Rune Lødemel