Til elever som skal begynne i Øksnes

Gratulerer med elevplass ved Sortland videregående skole, skolested Øksnes!

Skolestart er satt til mandag 21. august 2017.
Du må møte på Sortland videregående skole, skolested Øksnes kl. 08.30

Hvis du ikke kan møte opp til første skoledag, må du gi skolen beskjed.

Også i videregående skole er det nå gratis lærebøker. Disse kan lånes på skolen. Det er videre etablert en leieordning for bærbar PC. Nytt for skoleåret 2017/2018 er elektronisk avtale for leie av elev-pc og lån av læremidler. Nærmere informasjon kommer i slutten av juli 2017.

Hvis du tilhører utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag, har fylket pålagt skolen å kreve inn kostpenger til delvis dekning av råvarer. Beløpet er kr. 1 000 kr per år, som fordeles med 500 kr for hvert semester.

Skolen regner med at elever som trenger hybel, skaffer denne selv. Om noen får problemer med dette, vil selvsagt skolen være behjelpelig, men skolen disponerer ikke hybler. Hvis du bor minst 4 km fra skolen, har du rett til gratis skoleskyss.

Vel møtt til nytt skoleår!

Med vennlig hilsen SORTLAND VIDEREGÅENDE SKOLE

Rune Lødemel