Til elever som skal begynne på Vg2 eller Vg3 på Sortland

Til både gamle og nye elever: Gratulerer med elevplass ved Sortland videregående skole!

Skolestart er satt til mandag 21. august 2017.
Vg2-elevene må møte på Sortland videregående skole kl. 10.30.
Vg3-elevene må møte på Sortland videregående skole kl. 12.00.

på nett - Klikk for stort bilde Hvis du ikke kan møte opp til første skoledag, må du gi skolen beskjed.

Utlånsordninga for lærebøker og bærbar PC fortsetter. Du kan lese mer om PC-ordninga under linken ”Skolestart” > ”Lærebøker og PC” > ”PC i skole”.

Hvis du skal begynne på ”Vg3 Påbygging til generell studiekompetanse”, må du normalt velge et programfag fra studiespesialisering. Du kan lese om dette fagvalget under linken ”Skolestart” > ”Fagvalg” > ”Programfag for Vg3 påbygging (3P)”. Meld snarest – og senest 1. august - ditt fagvalg til skolen på telefon 75 65 55 00 eller mail til post.sortland@vgs.nfk.no eller brev til Sortland videregående skole, Parkveien 7, 8405 Sortland. Holder du fristen, er det størst sjanse for å få oppfylt fagønsket.

Skolen regner med at elever som trenger hybel, skaffer denne selv. Om noen får problemer med dette, vil selvsagt skolen være behjelpelig, men skolen disponerer ikke hybler. Hvis du bor minst 4 km fra skolen, har du rett til gratis skoleskyss.

Vel møtt til nytt skoleår!

Med vennlig hilsen SORTLAND VIDEREGÅENDE SKOLE

Rune Lødemel