figur ssom stopper deg

Grunnet ferieavvikling er Sortland videregående skole stengt uke 30. Henvendelser rettes til Nordland fylkeskommunes utdanningsavdeling, telefon 75 65 02 00.

Gratulerer og velkommen til alle elever som har fått plass ved Sortland videregående skole 2017 - 2018!

Buss

Skolen informerer om at fra skolestart høsten 2017, vil en del av skolebussene til Sortland starte 10 minutter tidligere om morgenen. Du vil finne opplysninger om nye avganger/ankomster her (PDF, 336 kB).

Det vises for øvrig til offentlige bussruter fra Boreal.

Opplæringsvideoer for elever som ønsker å lære mer om OneNote finnes her

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

Skoleportalenbilde.jpg

For deg som er nysgjerrig på nyheter og tips vedrørende bruk av Microsoft sine verktøy i utdanning, - her er en blogg med nyttige tips!

Hild-Marit Olsen

Søkertallene for videregående opplæring i Nordland er klar. Interessen for helse- og oppvekst øker. Det samme gjelder Akvakultur.

Markus, Tobias og Thomas.jpg

Tre av våre tidligere elever har deltatt på Nordnorsk mesterskap for rørleggerlærlinger. Her vant Tobias Bjørkmo Ellingsen. Han kvalifiserer seg med dette til NM på "Bygg reis deg"-messen i oktober. Her vil han da avlegge sin svenneprøve.

Vi gratulerer Tobias med seier, og til Markus og Thomas for flott innsats!

På hytta i helga?

Ut på reise - eller bare fullkommen hjemmehygge?

EN BOK ELLER FILM ER ALLTID BRA!