[Kopi]Absolutt Media UB

Stor stemning fra første stund på årets Gründer-IDOL! Nivået var høyt, og juryen var svært engasjert og lot seg begeistre. 16 bedrifter og til sammen 88 elever presenterte sine forretningsidéer for et fullsatt auditorium.

Padlerne fra Byggfag

Begge Vg1-klassene ved avd. byggfag hadde relasjonsdag 6. september. Vi tok turen til Gåsfjorden, hvor elevene blant annet grillet, kastet «flyndre» i fjæra og gikk på oppdagelsesferd oppe i fjellsiden.

Tysk III 2017

Også i år ble det samlet i Bodø motiverte elever fra hele Nordland som skal ta Tysk III som programfag. Det er 19 flotte elever fra Bodin, Brønnøysund, Sortland, Polarsirkelen og Narvik som har valgt Tysk III.

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole (PowerPoint-presentasjonen (PPTX, 666 kB))

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Årets skolevalg innledes allerede fredag 25.08.2017 med valgtorg (kl. 10:30 - kl. 11:30) og valgdebatt (kl. 12:00 - kl. 13:30) i Kulturfabrikken. Selve valget gjennomføres elektronisk tirsdag 05.09.2017.

Håvard Peder Lynghjem

Buss

Skolen informerer om at fra skolestart høsten 2017, vil en del av skolebussene til Sortland starte 10 minutter tidligere om morgenen. Du vil finne opplysninger om nye avganger/ankomster her (PDF, 336 kB).

Det vises for øvrig til offentlige bussruter fra Boreal.

Opplæringsvideoer for elever som ønsker å lære mer om OneNote finnes her

Hild-Marit Olsen

Søkertallene for videregående opplæring i Nordland er klar. Interessen for helse- og oppvekst øker. Det samme gjelder Akvakultur.