Nytt intranett ble lansert den 17. oktober 2017. Klikk på "Hengelås"-ikonet, øverst til høyre på skolens hjemmeside, så kommer du til nytt intranett.

OneNote

Opplæringsvideoer for elever som ønsker å lære mer om OneNote finnes onenoteineducation.com

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

Tobias

Bronse til Nordland: Tobias Bjørkmo Ellingsen tok tredjeplassen i Norgesmesterskapet for rørleggerlærlinger 2017

- Det har vært tungt, men nå er jeg utrolig glad for at det gikk så bra! Slik oppsummerer den nyslåtte bronsevinneren sin deltakelse i Norgesmesterskapet for rørleggerlærlinger. Den siste uken har Tobias kjempet side om side med fire dyktige konkurrenter. I tillegg til å delta i NM har de avlagt sitt livs viktigste prøve – nemlig svenneprøven. Og alt dette live foran publikum på Bygg reis deg-messen på Lillestrøm.

Padlerne fra Byggfag

Begge Vg1-klassene ved avd. byggfag hadde relasjonsdag 6. september. Vi tok turen til Gåsfjorden, hvor elevene blant annet grillet, kastet «flyndre» i fjæra og gikk på oppdagelsesferd oppe i fjellsiden.

Tysk III 2017

Også i år ble det samlet i Bodø motiverte elever fra hele Nordland som skal ta Tysk III som programfag. Det er 19 flotte elever fra Bodin, Brønnøysund, Sortland, Polarsirkelen og Narvik som har valgt Tysk III.

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Buss

Skolen informerer om at fra skolestart høsten 2017, vil en del av skolebussene til Sortland starte 10 minutter tidligere om morgenen. Du vil finne opplysninger om nye avganger/ankomster her (PDF, 336 kB).

Det vises for øvrig til offentlige bussruter fra Boreal.

Hild-Marit Olsen

Søkertallene for videregående opplæring i Nordland er klar. Interessen for helse- og oppvekst øker. Det samme gjelder Akvakultur.