Du er her:
Stor økning i bussbruken i Bodø 1
Viktig informasjon til elever som trenger skoleskyss.
SkolestartBilde

Gratulerer og velkommen til alle elever som har fått plass ved Sortland videregående skole!

Den første ”leksa” får du allerede nå; les inntaksbrevet som du finner under linken ”Skolestart”. Her vil du finne nyttig og nødvendig info om bl.a. skolestart, utstyr, fagvalg, lærebøker, PC-ordning, lånekassen med mer. Særlig viktig er det at elever som skal begynne på musikklinja og på påbyggingsåret (3P) melder tilbake til skolen henholdsvis instrumentvalget og programfagvalget (frist 1. august). Følges dette opp, blir det en god start på et nytt og spennende skoleår.

Velkommen!

Rune Lødemel

Banner-Lånekassen-utstyrsstipend-BM.jpg

Alle elever i videregående opplæring kan få utstyrsstipend.

Skolekort

Til alle elever som har skoleskyss - Ta godt vare på skolekortet!

Kortet vil bli elektronisk oppdatert, når ny søknad om skyss er innvilget.

Mer informasjon (PDF, 261 kB)

Tidligere elev hos oss, Thomas-Rene Hansen, fra Leknes har avlagt sin svenneprøve på prøvestasjonen hos oss.

Han leverte en solid prøve som ble vurdert til "Bestått meget godt"!

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

Tekst og foto: Jostein Utstrand

Nytt intranett ble lansert den 17. oktober 2017. Klikk på "Hengelås"-ikonet, øverst til høyre på skolens hjemmeside, så kommer du til nytt intranett.

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Buss

Skolen informerer om at fra skolestart høsten 2017, vil en del av skolebussene til Sortland starte 10 minutter tidligere om morgenen. Du vil finne opplysninger om nye avganger/ankomster her (PDF, 336 kB).

Det vises for øvrig til offentlige bussruter fra Boreal.