Du er her:
Skolekort

Til alle elever som har skoleskyss - Ta godt vare på skolekortet!

Kortet vil bli elektronisk oppdatert, når ny søknad om skyss er innvilget.

Mer informasjon (PDF, 261 kB)

Tidligere elev hos oss, Thomas-Rene Hansen, fra Leknes har avlagt sin svenneprøve på prøvestasjonen hos oss.

Han leverte en solid prøve som ble vurdert til "Bestått meget godt"!

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

Tekst og foto: Jostein Utstrand

Nytt intranett ble lansert den 17. oktober 2017. Klikk på "Hengelås"-ikonet, øverst til høyre på skolens hjemmeside, så kommer du til nytt intranett.

OneNote

Opplæringsvideoer for elever som ønsker å lære mer om OneNote finnes onenoteineducation.com

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Buss

Skolen informerer om at fra skolestart høsten 2017, vil en del av skolebussene til Sortland starte 10 minutter tidligere om morgenen. Du vil finne opplysninger om nye avganger/ankomster her (PDF, 336 kB).

Det vises for øvrig til offentlige bussruter fra Boreal.

Hild-Marit Olsen

Søkertallene for videregående opplæring i Nordland er klar. Interessen for helse- og oppvekst øker. Det samme gjelder Akvakultur.

Throw it UB.jpg

UB-PARK Vesterålen arrangerte 1. desember "Idé møter investor", som er en mulighet for ungdomsbedrifter ved Sortland videregående skole å søke tilskudd fra UB-PARK Vesterålen.

Åtte bedrifter hadde på forhånd sendt inn skriftlig søknad med tilhørende budsjetter. I møte med investorene fikk de mulighet å presentere bedriften og forretningsidéen sin nærmere, og gå mer i detalj om kapitalbehovet som utløser et finansieringsbehov.