Relasjonsdag for avd. Byggfag

Begge Vg1-klassene ved avd. byggfag hadde relasjonsdag 6. september. Vi tok turen til Gåsfjorden, hvor elevene blant annet grillet, kastet «flyndre» i fjæra og gikk på oppdagelsesferd oppe i fjellsiden.

Padlerne fra Byggfag - Klikk for stort bildePadlerne fra Byggfag

Kanopadling
Høydepunktet på turen var nok kanopadlingen ute på Gåsfjordvannet. Vi hentet bilhengeren med 8 kanoer borte ved hovedskolen og tok denne med på turen. Etter å ha etablert oss ved grillplassen i Gåsfjorden var det utsetting av kanoer. 12 – 15 elever iførte seg redningsvester, satt ut kanoene og padlet rundt på vannet, stortilfreds med denne aktiviteten!

Uten mat og drikke, duger helten ikke
Men som man har erfart mange ganger, uten mat og drikke duger helten ikke. Etter en stund måtte vi tilbake til grillen og få i oss mat. Mange forskjellige «Grillretter» som smakte herlig.

En flott dag der elevene ble en «sammensveiset» gjeng. "Flott ungdom!", var kommentarene fra lærerne som var med.

Foto og tekst: Are K. Marthinussen