Velkommen til nytt skoleår!

Gratulerer og velkommen til alle elever som har fått plass ved Sortland videregående skole 2017 - 2018!

Under linken "Skolestart" (oppe til venstre) vil du finne det inntaksbrevet som er aktuelt for deg. Både i dette brevet og på de mange linkene vil du finne nyttig og nødvendig info om bl.a. skolestart, utstyr, fagvalg, lærebøker, PC-ordning, lånekassen med mer.

Også foreldre/foresatte til nye elever bør lese noe av denne info´en. Det er bl.a. slik at fakturering av PC og tapte bøker vil skje til foreldre/foresatte.

Særlig viktig er det at elever som skal begynne på musikklinja og på påbyggingsåret (3P) melder tilbake til skolen henholdsvis instrumentvalget og programfagvalget (frist 1. august).

Velkommen til et nytt og spennende skoleår!

Rune Lødemel

NB!
Nytt for skoleåret 2017/2018 er elektronisk avtale for leie av elev-pc og lån av læremidler. Nærmere informasjon kommer i slutten av juli 2017.