VG1 Naturbruk Hattfjelldal

Klikk for stort bilde

Med vg1 Naturbruk i Hattfjelldal har vi et unikt skoletilbud. Du kommer i en liten klasse med bare 12 elever + lærere, hvor alle er glade for å treffe deg hver morgen. Vi starter hver skoledag med litt å spise - her får du drikke kaffe/te før vi starter arbeidsdagen. Et vennlig ord, et smil og litt "startgass" gjør godt i alle mennesker. En god start blir ofte en god dag.

Klikk for stort bilde

Vi har et praktisk skoletilbud hvor elevenes kompetanse og behov har hovedfokus. Her lærer du deg stell av alle slags dyr, og du kommer i nærkontakt med skog og fjell - på arbeid, jakt eller fisketur. Scooter og scooterkjøring. Friluftsliv. Praktisk arbeid i landbruk og reindrift. Vår skole drives tett opptil primærnæringene i Hattfjelldal og landet for øvrig. Vi samarbeider med bønder, reineiere, skogeiere, hestesenter og dyrleger.

ET SKOLEÅR MED LIV!

Bildeserie

Elevene i Hattfjelldal bygger "sauhopp"

Samarbeid med primærnæringene

Vi tilbyr også kjøreopplæring til snøscooter klasse S.
Mer informasjon kommer.

Her er noen dokumenter som kan lastes ned og skrives ut:

Påmeldingsskjema Scooterkurs (PDF, 169 kB)

Regler (PDF, 127 kB)

Tekst: Laila Hoff, filialleder