OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Informasjon om smitte ved skolested Øksnes

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus - Klikk for stort bilde Pexels En person med tilknytning til skolested Øksnes har testet positivt for Covid 19. I denne forbindelse er elevene i HO1D og ST1D, samt to ansatte blitt definert som nærkontakter. Disse skal holde seg i karantene i påvente av testing. Elever i NA2F møter til undervisning som normalt.

Skolen planlegger med at elevene i ST1D og HO1D skal begynne med faglig arbeid heime f.o.m. onsdag morgen. Informasjon om dette sendes direkte til elevene.

Smittevernlegen i Øksnes endrer smittevernnivået for skolested Øksnes fra grønt til gult.