OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Koronasmitte ved Sortland videregående skole

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus - Klikk for stort bilde Pexels Vi har i dag (27.8.2021) fått bekreftet smitte av Covid 19 hos en elev ved skolested Sortland.

Elever i klassen, eller de som har felles gruppefag med den smittede eleven, har fått beskjed om å være i karantene inntil videre. De skal møte til testing på teststasjonen på Sortland fredag 27. august klokka 14.00. Elever som ikke oppholder seg på Sortland må testes i hjemkommunen. Helsevesenet følger opp smittesporing.