OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Sortland MDD presenterer Grease

Har du lyst til å oppleve en fantastisk musikalopplevelse? Da bør du få med deg forestillingen av Grease (PDF, 4 MB), som settes opp av Musikk, dans, drama ved Sortland videregående skole, torsdag den 30.3.2023 kl. 19.00.

Etter over 20 år siden sist musikalproduksjon, er elevene og lærerne klare for å imponere med den romantiske musikalkomedien fra 1978.

På scenen vil du se elever fra Musikk, dans, drama, og bandet består av både elever og lærere fra musikklinjen. Alle har virkelig stått på den siste tiden for å skape en imponerende forestilling. Timer i kor, dans, drama, band og enetimer har blitt fylt med Grease. Med garantert god stemning, humor og vakker musikk, sang og dans, vil du ikke angre på at du tok turen til denne forestillingen. Regissør for produksjonen er Frid Halmøy, mens teksten og musikken er av Jim Jacobs og Warren Casey. Ta med venner og familie for å oppleve et musikalsk høydepunkt!

Kjøp billetter her

Varighet: 80 minutter