OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Velkommen til nytt skoleår

Gratulerer og velkommen til alle elever som har fått plass ved Sortland videregående skole!

Den første ”leksa” får du allerede nå. Les inntaksbrevet, for å finne nyttig og nødvendig informasjon om bl.a. skolestart, utstyr, fagvalg, lærebøker, PC-ordning, skoleskyss, lånekassen med mer.

Særlig viktig er det at elever som skal begynne på musikklinja og på påbyggingsåret (3P) melder tilbake til skolen henholdsvis instrumentvalget og programfagvalget (frist 1. august). Følges dette opp, blir det en god start på et nytt og spennende skoleår.

Velkommen!

Rune Lødemel