OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Programfag for Vg3 påbygging (3P)

Den generelle regelen er at alle elever på påbyggingsåret må velge ett 5-timers programfag fra studiespesialisering.

Men hvis du allerede har fullført fagutdanning (fagbrev, svennebrev), trenger du ikke dette programfaget. Noen elever, som har fullført ett eller flere fellesfag på 3P, må kanskje velge to programfag.

Se vedlagte valgskjema for 3P samt fagorientering (PDF, 104 kB) for mer info.

Frist for å velge fag er 1. august.

Er du i tvil om noe, melder du likevel inn fagvalget ditt, og så kan du kontakte studieleder Maria Reiertsen på telefon 75 65 55 77 etter 1. august.