Du er her:

Med stengte bibliotek landet over, må bibliotekene nå ut til sine brukere på nye måter. Nordland fylkesbibliotek har derfor i samarbeid med Meieriet bibliotek utviklet Karanteket, en samleside over digitale bibliotektjenester hvor du finner blant annet filmer, e-bøker, kurs og podcaster hjemmefra- helt gratis.

Slik får du tilgang til Skype for Business.

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

For å redusere trafikken til skolene i Parkveien, er det etablert et "drop-punkt". Her kan personbiler slippe av skoleelever til Sortland ungdomsskole og Sortland videregående skole.
Se tegning fra Sortland kommune.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom (16-19 år) vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

På tirsdag i uke 4 vil dere finne ungdomsbedrifter fra hele Vesterålen på stands i Sortland Storsenter.
Tidspunkt: 22. januar, kl. 11-14

Vedlagt finnes rektors presentasjon (PDF, 2 MB) fra skolens "Velkomstmøte for vg1", den 29. august 2018

Tidligere elev hos oss, Thomas-Rene Hansen, fra Leknes har avlagt sin svenneprøve på prøvestasjonen hos oss.

Han leverte en solid prøve som ble vurdert til "Bestått meget godt"!

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

Tekst og foto: Jostein Utstrand