OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Spørreundersøkelse om kollektivtilbud for ungdom

Vi i ungdommens fylkesråd ønsker å kartlegge hvor i Nordland det er ikke-korresponderende eller manglende kollektivtilbud, som spesielt påvirker ungdom. Målet med denne undersøkelsen er å kunne forbedre kollektivtilbudet til ungdom i Nordland.

Lenke til spørreundersøkelse

De to spørsmålene ser slik ut:

Vet du om noen buss,-båt- og/eller ferjeruter som ikke korresponderer med hverandre? For eksempel at bussen går før båten kommer, eller at du ikke kan reise sammenhengende uten ventetid. Beskriv i så fall hvilken ruter det gjelder.

Vet du om noen buss-, båt- eller ferjeruter som mangler slik at ungdom ikke kommer seg til skole, helsetjenester (for eksempel helsestasjon for ungdom), kulturtilbud (for eksempel ungdomsklubb eller andre tilbud? Beskriv i så fall hvilken ruter det gjelder.

Regjeringen har, etter råd fra FHI, besluttet at årskullene 2004 og 2005 skal tilbys vaksine på lik linje med resten av befolkningen. Sortland kommune vil tilby vaksinering til de overnevte årskull fredag 27.08.21.

Hei og velkommen som elev på Musikk, dans, drama!

Fredag 11. juni deltok 20 elever fra Sortland videregående skole i Hubro Marketing-turnering sammen med rundt 50 elever i fra Bodø videregående skole.

Alle avgangselever mister Office-lisensen i løpet av sommeren. Les mer om hva du bør gjøre med filer, e-post og pc.

Nå nærmer skoleåret 2020–2021 seg slutten for mange, og Lånekassen informerer om regelendringer som gjelder for neste skoleår.

I dag hadde skolen besøk av fylkesutdanningsdirektør, Nina Ellingsen Høiskar, samt Marit Hellnes og Kai Halvorsen.

Grunneierne i Sørfjord ønsker å inngå avtale om storviltjakt i vald nr. 1 for perioden 2021 – 2025.

Mer informasjon finnes i vedlagte anbudsdokument (PDF, 63 kB)

Økonomistyrings-gruppa var denne uka på bedriftsbesøk på nyfabrikken til Calanus.

Nyli​g hadde noen av våre musikklinjeelever konsert på taket av Scandic-hotellet på Sortland. Gikk du glipp av konserten? Fortvil ikke, her er opptaket.