OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Gratis kurs i matematikk

Gratis mattekurs

Ønsker du å bli lærer eller sykepleier, men blir stoppet av karakterkravet i matematikk? Da kan du melde deg på gratis kurs i matematikk ved Sortland videregående skole, med oppstart i løpet av september 2023. 

Sortland videregående skole tilbyr i samarbeid med blant andre RKK Vesterålen og Lødingen og Nordland fylkeskommune gratis kurs i matematikk for deg som vurderer å søke på høyere utdanning, men som ikke har oppfylt karakterkravet i matematikk.

Det er også mulig for deg som ønsker å forbedre matematikk-karakteren fra videregående å søke, selv om du ikke har umiddelbare planer om høyere utdanning.

Søknad og kontaktinfo

Søknadsfristen er 25.august og oppstart vil bli i løpet av september – så sant det er nok søkere.

Du kan søke eller melde interesse ved å sende e-post til Amela Kavara (studieleder) amekav@vgs.nfk.no eller ved å ta kontakt på telefon 98009425. Det er ingen formelle opptakskrav, men ta med kompetansebevis/vitnemål på første samling.

Når du søker ber vi deg om å oppgi fullt navn, telefonnummer og e-postadresse, slik at skolen kan kontakte deg i forkant av oppstart.

Kostnader

Du må selv ha med deg PC, men skolen ordner bøker. Siden du skal opp til privatisteksamen, må du selv dekke eksamensavgift på kr 1.251 (for fag som ikke er bestått tidligere), eller kr 2.503 (for fag som er bestått med karakter 2 eller høyere).

Organisering

Kurset organiseres med fysiske samlinger, med noe oppfølging via Teams. Studieplan med oversikt over innhold og samlingsdatoer settes opp sammen med de som har fått plass på kurset i den første samlingen. Samlingene vil bli på ettermiddag/kveldstid, muligens også helg, hvis det er ønskelig.

Du vil få tilbakemelding på om du har fått plass på kurset, og informasjon om første samling, via mail i løpet av uke 35 (innen 1.september).

KONTAKTINFORMASJON Sortland vgs:
Kontaktperson: Amela Kavara, studieleder
E-post:
amekav@vgs.nfk.no
Tlf 98009425

Mer informasjon her (PDF, 85 kB)

Artikkelliste

Viser 21-22 av 22 artikler, side 3 av 3