OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Spørreundersøkelse om kollektivtilbud for ungdom

Vi i ungdommens fylkesråd ønsker å kartlegge hvor i Nordland det er ikke-korresponderende eller manglende kollektivtilbud, som spesielt påvirker ungdom. Målet med denne undersøkelsen er å kunne forbedre kollektivtilbudet til ungdom i Nordland.

Lenke til spørreundersøkelse

De to spørsmålene ser slik ut:

Vet du om noen buss,-båt- og/eller ferjeruter som ikke korresponderer med hverandre? For eksempel at bussen går før båten kommer, eller at du ikke kan reise sammenhengende uten ventetid. Beskriv i så fall hvilken ruter det gjelder.

Vet du om noen buss-, båt- eller ferjeruter som mangler slik at ungdom ikke kommer seg til skole, helsetjenester (for eksempel helsestasjon for ungdom), kulturtilbud (for eksempel ungdomsklubb eller andre tilbud? Beskriv i så fall hvilken ruter det gjelder.

Elever og ansatte går nå tilbake til en vanlig skolehverdag. Trafikklysmodellen skal bare brukes i helt spesielle tilfeller, etter lokale vedtak. Overgangen til normal skolegang betyr også at de vanlige fraværsreglene på ungdomsskolen og i videregående skole skal gjelde fra 11. oktober.

Her finner du lysark fra foreldremøte 7.september på skolested Sortland  Skolestart 2021 foreldremøter (PPTX, 3 MB)

Gratulerer og velkommen til alle elever som har fått plass ved Sortland videregående skole!

Fra mandag 6. september er det vanlig skole for elever som har vært i karantene. Det betyr at du skal møte på skolen hvis du er frisk. Du skal ikke møte hvis smittesporerne har gitt deg beskjed om å være i karantene.

Karrieredagene avvikles 9. og 10. november 2021. Her finner du program og mer informasjon  ved å klikke på programområde.

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Vi har i dag (27.8.2021) fått bekreftet smitte av Covid 19 hos en elev ved skolested Sortland.

Fra og med skoleåret 2021-2022 blir det innført totrinnsverifisering for alle elever og studenter (fagskole) i Nordland fylkeskommune.

Informasjon fra smittevernlegen i Sortland kommune om mulig test av ditt/deres barn eller ungdom for Covid-19 ved smitteutbrudd i skole eller barnehage.

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

En person med tilknytning til skolested Øksnes har testet positivt for Covid 19. I denne forbindelse er elevene i HO1D og ST1D, samt to ansatte blitt definert som nærkontakter. Disse skal holde seg i karantene i påvente av testing. Elever i NA2F møter til undervisning som normalt.