OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Spørreundersøkelse om kollektivtilbud for ungdom

Vi i ungdommens fylkesråd ønsker å kartlegge hvor i Nordland det er ikke-korresponderende eller manglende kollektivtilbud, som spesielt påvirker ungdom. Målet med denne undersøkelsen er å kunne forbedre kollektivtilbudet til ungdom i Nordland.

Lenke til spørreundersøkelse

De to spørsmålene ser slik ut:

Vet du om noen buss,-båt- og/eller ferjeruter som ikke korresponderer med hverandre? For eksempel at bussen går før båten kommer, eller at du ikke kan reise sammenhengende uten ventetid. Beskriv i så fall hvilken ruter det gjelder.

Vet du om noen buss-, båt- eller ferjeruter som mangler slik at ungdom ikke kommer seg til skole, helsetjenester (for eksempel helsestasjon for ungdom), kulturtilbud (for eksempel ungdomsklubb eller andre tilbud? Beskriv i så fall hvilken ruter det gjelder.

Her finner du info om aktivitetene onsdag 1 og torsdag 2.juni

Det blir avslutning for VG3-klassene  mandag 20 juni.

Sortland vgs har "åpen skole" for elever og foresatte i 10.klasse tirsdag 22.februar fra kl 1730-2000. Arrangementet forgår på skolested Sortland. Her kan du treffe avdelingene og få informasjon om skolens tilbud. Elevtjenesten er også tilstede.

Se hvordan det er å være elev og ansatt ved Sortland vgs

Her finner du lysark fra foreldremøte 7.september på skolested Sortland  Skolestart 2021 foreldremøter (PPTX, 3 MB)

Gratulerer og velkommen til alle elever som har fått plass ved Sortland videregående skole!

Fra mandag 6. september er det vanlig skole for elever som har vært i karantene. Det betyr at du skal møte på skolen hvis du er frisk. Du skal ikke møte hvis smittesporerne har gitt deg beskjed om å være i karantene.

Karrieredagene avvikles 9. og 10. november 2021. Her finner du program og mer informasjon ved å klikke på programområde.

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Vi har i dag (27.8.2021) fått bekreftet smitte av Covid 19 hos en elev ved skolested Sortland.

Fra og med skoleåret 2021-2022 blir det innført totrinnsverifisering for alle elever og studenter (fagskole) i Nordland fylkeskommune.