OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Økonomistyrings-gruppa var denne uka på bedriftsbesøk på nyfabrikken til Calanus.

Spørretimen for elever og lærlinger om korona

Torsdag 22.04 kl 11:00 neste uke streamer vi en spørretime om korona for elever og lærlinger på vår Facebookside eller på denne nettsiden.

Nyli​g hadde noen av våre musikklinjeelever konsert på taket av Scandic-hotellet på Sortland. Gikk du glipp av konserten? Fortvil ikke, her er opptaket.

Se hvordan det er å være elev og ansatt ved Sortland vgs

I tråd med myndighetenes anbefalinger går Sortland videregående skole over fra rødt til gult nivå fra og med onsdag 20. januar 2021. Undervisningen skjer på skolen, med vanlig timeplan og romplan.

Tilbakemelding