OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Fredag 11. juni deltok 20 elever fra Sortland videregående skole i Hubro Marketing-turnering sammen med rundt 50 elever i fra Bodø videregående skole.

Alle avgangselever mister Office-lisensen i løpet av sommeren. Les mer om hva du bør gjøre med filer, e-post og pc.

Nå nærmer skoleåret 2020–2021 seg slutten for mange, og Lånekassen informerer om regelendringer som gjelder for neste skoleår.

I dag hadde skolen besøk av fylkesutdanningsdirektør, Nina Ellingsen Høiskar, samt Marit Hellnes og Kai Halvorsen.

Grunneierne i Sørfjord ønsker å inngå avtale om storviltjakt i vald nr. 1 for perioden 2021 – 2025.

Mer informasjon finnes i vedlagte anbudsdokument (PDF, 63 kB)

Økonomistyrings-gruppa var denne uka på bedriftsbesøk på nyfabrikken til Calanus.

Nyli​g hadde noen av våre musikklinjeelever konsert på taket av Scandic-hotellet på Sortland. Gikk du glipp av konserten? Fortvil ikke, her er opptaket.

Se hvordan det er å være elev og ansatt ved Sortland vgs