Du er her:

Det er nå klart at det vil bli busstreik i Nordland fra og med mandag 28.09. Dette vil berøre de aller fleste skolene våre, da store deler av skoleskyssen vil bli innstilt. Unntakene er Brønnøysund, Sandnessjøen og Meløy. Her vil bussene gå som normalt. Se mer info under

Et innføringskurs for alle elevene ved Sortland videregående skole

Skolen starter nytt skoleår mandag 17. august. Vi planlegger å gjennomføre et så normalt skoleår som mulig.

Dette er et kreativt arbeid som andreklassinger på studiespesialisering har laget i psykologifaget, og målgruppa er ungdom på Sortland.

Sjekk dette før dere mister elevstatusen i Nordland fylkeskommune!

Skolen åpner i neste uke, og alle ser frem til at elever og ansatte kommer tilbake. Her er meldingen som rektor Rune Lødemel har sendt ut til elevene:

For å bidra i dugnaden for god hjemmeundervisning, har Cappelen Damm åpnet Unibok for alle lærere og elever i videregående skoler.

Kjære elev! Endelig er det tid for påskefeie. Vi har lagt tre uker med hjemmeundervisning bak oss.

Hei, to uker av hjemmeskolen er unnagjort. Jeg hører mye flott om elever og læreres innsats for å lykkes med den nye hverdagen. Det tekniske fungerer også bedre nå.

Skolen er fortsatt stengt. Men, elevtjenesten er klar til innsats. Rådgivere og Oppfølgingstjenesten har hjemmekontor og er tilgjengelig på telefon, e-post mm. Vi skal så langt vi klarer gi råd og veiledning til alle elever.