Du er her:

Uke 5 har skolen besøk av fotografer, som vil ta gruppebilder og portrettbilder av skolens elever og ansatte.

Sortland videregående skole har gleden av å innby foreldre, foresatte og elever i vg1 til digitalt Foreldremøte (PDF, 25 kB), torsdag 28. januar kl. 18.

I tråd med myndighetenes anbefalinger går Sortland videregående skole over fra rødt til gult nivå fra og med onsdag 20. januar 2021. Undervisningen skjer på skolen, med vanlig timeplan og romplan.

Husk å følge smittevernreglene. Dersom du har luftveissymptomer skal du ikke komme på skolen, og bør testes. Ved negativ test, kan du komme på skolen når allmenntilstanden er god.

Nærmere informasjon om smittevernregler finnes her: https://www.udir.no/.../ung.../smitteforebyggende-tiltak/...

21. desember og snart jul, men før det får vi "Reflections" av Daniel Berg, spilt av Sofie Robertsen

20. desember får vi nok et glimt fra en av musikklinjas huskonserter - Andrea, Amanda, Esther, Emilie fremfører Pray av Sam Smith

19. desember synger Anneli "Dream a little dream of Me", og Jan Olav spiller

17. desember synger Oda-Emilie og Martine "Winter wonderland", og det er Cathrine som spiller.

15. desembers "juledryss" er fremført av elever i gehør (klasse MD3A) "Talekoret julebord" av Jens Dalsgård.

14. desember serverer Ingeborg og Oddmund "White Christmas"

12. desember får vi et bidrag fra en huskonsert på skolen med Andrea.